У Нововолинську затримали розбійника, який побив і пограбував жінку

Вівторок, 03 вересня 2024, 10:40

У Нововолинську 34-річний чоловік побив 39-річну жінку та відібрав її телефон і сумку. Під час обшуку в нього вдома знайшли автомат і набої.

Про це у вівторок, 3 вересня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Зловмисник ввечері напав на 39-річну жительку Нововолинська, побив її та відібрав мобільний телефон і сумку з особистими речами.

Оперативники за гарячими слідами встановили та затримали особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий 34-річний місцевий житель. До його пошуків також залучалися кінологи зі службовою собакою.

Викрадені речі поліцейські вилучили.

Окрім того, за місцем його проживання правоохоронці вилучили автомат АК-74 та понад 60 набоїв до нього. Їх направили на дослідження.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, судом обрано запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: