Луцькі депутати знову молилися перед сесією

Середа, 28 серпня 2024, 10:49

Депутати Луцької міської ради вже вдруге розпочали роботу з молитви «Отче наш».

Продовжити молитися перед початком сесійного засідання сьогодні, 28 серпня, вкотре запропонував обранець Роман Бондарук.

«Вкотре хочу нагадати за ідею про критику ідей, а не людей. Такий підхід сприятиме роботі. На мою думку, молитва у цьому залі на часі. Я переконаний, таким чином це буде нагадуванням слугувати громаді. Пропоную почати засідання з молитви», – мовив Бондарук.

centerРоман Бондарук

Він також цитував слова зі Святого Письма: «Знайте, мої улюблені брати: хай кожен буде скорий до слухання, повільний до говорення, непоквапний до гніву», – казав депутат. Окрім того, наголосив, що готовий до критики його пропозиції щодо молитви.

Далі ж депутатка Алла Жупанюк зачитала «Отче наш». Проте кінцівку молитви вона трішки призабула.

centerАлла Жупанюк

Нагадаємо, що попередню сесію міськради, яка відбувала 31 липня, теж розпочинали з молитви та філософських тверджень про критику ідей. Разом з тим учора, 27 серпня, депутат Луцької міської ради від фракції «Слуга народу» Максим Воскресенський пропонував колегам пройти курси з етики та управління замість того, аби починати засідання сесій з молитви. Мовляв, це допоможе зменшити кількість абсурдних рішень та жахливих новобудов без паркомісць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: