У Луцькому районі лісівники влаштували свято для сімей воїнів (фото)

П'ятниця, 23 серпня 2024, 17:34

Волинські лісівники до Дня прапора влаштували святкування для сімей військових.

Про це інформує Поліський лісовий офіс на своїй сторінці у фейсбук.

На «Лісовичку», що на території Колківського лісництва філії «Колківське лісове господарство» ДП "Ліси України" зібралися близько 80 родин військовослужбовців – працівники філії, місцевого підприємства МХП «Баффало», селищної ради, місцевої лікарні та ліцею, гімназії філії с. Старосілля, ТзОВ «Агроситниця». Також – родини загиблих Героїв.

«Боротьба за наш стяг і державність жорстока. Але ми не маємо права зупинятися. І в тому числі - задля памʼяті воїнів, які вже віддали за Україну свої життя. Тому продовжуємо бути сильними», – йдеться у повідомленні.

 

 

 

Сьогодні відбулося й відкриття нового місця розміщення найбільшого прапора в громаді. Флагшток встановили на «Лісовичку». Піднімали прапор військовослужбовець Іван Назарчук, працівник МХП «Баффало», та 4-річний Миколка Козік, син загиблого працівника Колківської філії Богдана Козіка.

Організували захід  – Колківська філія ДП «Ліси України», БФ МХП «Громаді» та МХП «Поруч», Волонтерський центр селищної ради «Допомога з рук в руки».

«Цього дня всі учасники дійства мали можливість побути в тиші, прогулятися лісом і вдосталь наговоритися з природою. Були зустрічі з психологами, благодійні лотереї, фотосесії, діяли фудкорти, лісівники пригощали кулішем. Також на території діяли різні локації з майстер-класами. Квест-гра, розмальовування екосумки, арттерапія «Колір мого настрою», відбулося вʼязання елементів для створення найдовшого прапора – для дорослих», – зазначили у дописі.

 

 

 

Діти, крім атракцій на території відпочинкового екокомплексу, мали можливість варити мило, розписувати магнітики, створювати воскові свічки та розписувати імбирне печиво. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: