Де на Волині замовити дрова на зиму: контакти

Середа, 14 серпня 2024, 14:37

Підготуватися до опалювального сезону та замовити дрова можна вже зараз.

Про це йдеться на сторінці Поліського лісового офісу у фейсбук.

У середу, 14 серпня, директор Поліського лісового офісу ДП «Ліси України» Олександр Кватирко провів нараду, присвячену підготовці до опалювального сезону.

Головне завдання – запобігти дефіциту у період підвищеного попиту в осінньо-зимовий період. Для цього найближчим часом планується проведення зустрічей із місцевою владою двох областей, буде уточнено потребу домогосподарств та соціальної сфери.

Директор офісу також зазначив, що необхідно додатково пропрацювати механізм, за яким надаватимуться дрова родинам соціальних категорій.

 

Ще одне питання наради – відвантаження лісопродукції на ЗСУ. Про це доповів провідний інженер з лісосировинних ресурсів Григорій Новосад.

«Вже цього року на потреби ЗСУ філії Офісу поставили 25,1 тис. м3 лісоматеріалів на суму 46 млн грн. Лише за останній тиждень на потреби оборони направлено 808 м3 лісопродукції. Найближчим часом, згідно з отриманими заявками, планується відвантажити ще 8,1 тис. м3 (орієнтовно 167 залізничних вагонів). Проблем не виникає, у всіх філіях ці завдання виконують своєчасно», – наголосив Григорій Новосад.

До слова, філії Поліського лісового офісу з початку року реалізували 137 тис. куб. м дров‘яної деревини.

В асортименті у кожному лісництві є дрова колоті. Спрощена процедура придбання – дрова кожен може купити безпосередньо у лісництві. Запас дров у філіях Рівненщини та Волині – 15 тис. куб. м, з яких 4 тис. – дрова колоті твердих порід.

Замовити можна онлайн за посиланням. Контакти шукайте тут.