Їздять вони, платить вона: волонтерка з Луцька отримує штрафи замість військових

Вівторок, 13 серпня 2024, 14:25

Штрафи за перевищення швидкості автівками, якими користуються військові на передовій, приходять на адресу громадської організації з Луцька.

Про це розповіла у фейсбуці волонтерка, очільниця ГО «Розвиток мікрорайонів міста» Наталія Грушка.

«Коли вперше бігла на укрпошту за заказним листом, то і гадки не мала, що це штрафи за перевищення швидкості машинками, які зареєстровані на громадській «Розвиток мікрорайонів міста»🫣, а їздять на передовій.

А потім знову похід, знову листи....

А як заглянула в приват 24, платежі, штрафи, то виявляється, що не всі ще листи я отримала, бо там 10 штрафів», – написала пані Наталія.

Лучанка збентежено розповіла, що трохи шокована від ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли ви вже нажеретеся?»: луцька волонтерка про скасування безкоштовної доставки через «Нову пошту» (відео)

«Уявляєте? Я в шоці, що робити? Платити, звичайно....Написала хлопцям, щоб якось контролювали цей процес. І потрохи плачУ, але не плАчу. Головне, що машинки їздять і допомагають нашим бійцям перемогти ту нечисть...», – додала волонтерка.

 

Вона також висловила своє розуміння того, що військовим «не до номерів і швидкості».

«І іноді у вас завдання просто пролетіти, а не проїхати, та прошу вас, бережіть себе🙏. А ми прорвемося, бо все для того робимо😉

Друзі-волонтери, контролюйте свої дії і привати, можливо і у вас є такі сюрпризи🥹», – написала Наталка Грушка.

Нагадаємо, навесні Наталка Грушка обурювалась, що скористатися безкоштовними промокодами для доставки через «Нову пошту» можуть волонтери лише з прифронтових областей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: