У селі на Волині зібрали понад 22 тисячі на ЗСУ

Понеділок, 12 серпня 2024, 20:04

У селі Цегів на благодійно-мистецькому заході зібрали понад 22 тисячі гривень для ЗСУ.

Про це повідомили на сайті Мар'янівської громади.

«За ініціативи КЗ «Центр надання культурних послуг Мар’янівської селищної ради» та молодіжного ансамблю «Світанок» в переддень Дня молоді, 11серпня, в клубі села Цегів відбувся благодійно-мистецький захід присвячений воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави, захищаючи нашу землю від російського агресора. Українська молодь хоче всьому світу продемонструвати свою позицію, розповісти про свої мрії і сподівання і виразити свою підтримку воїнам Збройних Сил України. Молодь, діти і дорослі хвилиною мовчання вшанували військовослужбовців ЗСУ, які загинули за Україну та мирних жителів, що стали жертвами терористів», – йдеться у повідомленні.

До присутніх, кажуть у дописі, з промовою також звернувся Мар’янівський селищний голова Олег Басалик.

«На заході звучали пісні про Незалежну Україну, про незламних і нескорених захисників, про життя народу, його шляхи до перемоги, його почуття та переживання», – зазначили у дописі.

Після мистецького заходу присутні відвідали благодійну ярмарку, де мали змогу придбати смаколики, виготовленні дбайливими руками своїх односельчан, а діти частувались солодкою ватою та приймали участь у розіграші призів лотереї.

«Щиро дякуємо учасникам, гостям , всім хто долучився до нашого благодійного заходу, і таким чином підтримав наші Збройні Сили України. Всі ми разом зібрали суму 22 тисячі 408 гривень, які передані на придбання приладу нічного бачення для нашого воїна Олександра Панасюка», – зазначають на сайті громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: