У Ковелі батьки дошкільнят об'єднались, щоб купити дрони для ЗСУ

Субота, 03 серпня 2024, 23:42

Батьки дітей садочка та недільної школи у Ковелі назбирали на безпілотники для ЗСУ.

Про це повідомили на сторінці Ковельської міської ради у фейсбуці.

«Нещодавно два FPV-дрони були придбані на кошти батьків дітей, колективу ЗДО №6 «Світлячок» та недільної школи Свято-Благовіщенського собору. Безпілотники уже доставлені нашим захисникам. У ЗДО №13 вирішили зібрати смаколики, щоб військові на передовій відчули турботу і тепло домівки. Усе це попрямує для 53-го батальйону 100 окремої механізованої бригади», – йдеться у повідомленні.

Директорка закладу Ніна Крицун розповідає, що благодійні акції вони організовують постійно. І продовжують це робити у літній період, коли їх садок є черговим, і його відвідує малеча з інших ЗДО.

Батьки діток, каже очільниця закладу, завжди відгукуються на таку ініціативу, адже разом вдається завжди більше, ніж би це робив кожен окремо.

«Дякуємо воїнам за можливість спокійно виховувати наших діток, за спокій у рідному місті. Ми і далі будемо організовувати такі благодійні заходи. Кожна навіть маленька справа, спрямована на підтримку Збройних Сил України, має велике значення. Уже 6 серпня хочемо доєднатись до збору на автомобіль, який організовує Свято-Благовіщенський собор», –додає Ніна Миколаївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: