Що трапилось із чоловіком, який заради челенджу випив пляшку оцту (відео)

Неділя, 04 серпня 2024, 01:23

Минулого тижня у тік тоці завірусилося відео, де чоловік випиває пляшку оцту.

Біллі Кроуфорд  отримав хвилю вірусної слави, пробуючи різні цікаві речі, пише ТСН.

Тож, він випив китайські «п'ять спецій» – коктейль із молока та майонезу, з'їв ложку чи дві гірчиці «Colman's» і навіть спробував з'їсти цілий мішок борошна.

Біллі пояснив, що коли він завів обліковий запис у TikTok, «це було скоріше розвагою», просто знімати відео, але потім люди почали просити його взяти участь у певних випробуваннях.

«Я взяв участь у декількох випробуваннях, я зробив найкисліший напій у світі, смертельні кулі, але нічого не вийшло. Я продовжував, поки хтось не сказав: «Я кидаю тобі виклик випити пляшку оцту». Ми вирушили до Белфасту, я був у магазині з приятелем і побачив оцет. Я не збирався цього робити, але потім сказав: «Ми зараз влаштуємо оцтовий челендж тут».

Після того, як Біллі це зробив, його шлунок «стиснувся» і він подався до пабу, щоб запити оцет пивом. Втім, там йому стало зле.

«Я зайшов до пабу, я сидів за столом і випив цей Гіннес, а потім сказав: «Мені треба блювати». Так що я закінчив тим, що в туалеті все це просто вивалилося, це було абсолютно огидно».

Це, безумовно, був кумедний досвід для глядачів, хоча бідолашному Біллі не дуже сподобалися сенсаційні смаки, які він запихав собі в горлянку, говорячи про свої випробування, що вони всі були безжальні.

Якби йому довелося обрати найгірше, він, мабуть, назвав би банку чорного перцю, яку він з’їв у нещодавньому відео.

«Мабуть, перець, який застряг у мене в горлі, увійшов у ніс і фактично позбавив мене дихання», – каже він.

Хоча він сказав, що «готовий абсолютно до всього», Кроуфорд наполягає, що єдине, до чого він не підійде — це до мускатного горіха:

«Люди просять мене виконати завдання на кшталт мускатного горіха, але такі речі дуже шкідливі для здоров'я. Я б не заходив так далеко, щоб це зашкодило моєму здоров'ю. Я готовий абсолютно до всього, я зроблю все, що завгодно, але мускатний горіх спричиняє галюцинації, і це не для мене».

@c.r.a.w.f.o.r.d6 chug bottle of vinegar #2024 #foryou #belfast #belfasttiktok ♬ original sound - C.R.A.W.F.O.R.D

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: