5 найкращих рюкзаків Kite для першокласників

Середа, 31 липня 2024, 18:47

Вибір рюкзака для першокласника – відповідальне завдання, адже правильно підібрана модель полегшує носіння учнівського приладдя, сприяє правильній поставі та радує око дитини. Найкращим вибором для першокласника буде рюкзак шкільний Kite. Це перевірена торгова марка, яка пропонує покупцям якісні, безпечні та довговічні рюкзаки. Варто зазначити, що в асортименті є також міські рюкзаки та варіанти для старших класів. Пропонуємо вашій увазі 5 найкращих рюкзаків Kite для першокласників.

Kite Education Hello Kitty HK22-706S

Напівкаркасний рюкзак, що ідеально підходить для дівчаток зростом до 145 см. Його об'єм становить 15 літрів, розміри – 36x29x16,5 см, а вага – 826 грамів. Рюкзак оснащений одним великим відділенням на блискавці з розділеним простором всередині. З боків розташовані кишені для дрібних предметів, що застібаються на блискавці. Ущільнена ручка – для перенесення, а вузька – для підвішування рюкзака на гачок. Лямки зручно розташовуються на плечах дитини, оскільки мають форму S. Ортопедична спинка з м'яким матеріалом забезпечує комфорт, хорошу вентиляцію і сприяє правильній поставі. Рюкзак прикрашений привабливим немазким малюнком, оснащений світловідбивними елементами, виготовлений із водовідштовхувальної тканини, що легко очищається.

Kite K24-555S-9 Education 555 Football

Модель виконана в чорному кольорі з футбольною тематикою підійде для хлопчиків віком від 6 до 10 років. Каркасний рюкзак має такі розміри: 35x26x13,5 см, вага 965 г. Ergo Kids спинка має м'який вентильований прошарок. Наплічні ремені мають форму S і знімний ремінь для фіксації на грудях. Основне відділення всередині розділене перемичками для зручного розміщення всього необхідного шкільного приладдя. На боковинах є 2 кишені з еластичної сітки, в які можна поставити пляшечку з водою. Рюкзак має міцне дно, якісну фурнітуру, брелок у формі м'яча.

Kite Education 724 Cheers

Крута полегшена модель вагою 702 г підійде для дівчаток. Тканина ніжного бузкового кольору, дизайн доповнений силіконовими нашивками. Універсальне забарвлення роблять таку модель придатною для дівчаток з різними смаками. Характеристики моделі:

  • зручна спинка з дихаючого матеріалу;
  • міцне денце EVA;
  • комфортні лямки, нагрудний ремінь;
  • світловідбивальні елементи;
  • м'яка ущільнена ручка-переноска;
  • плюшевий прошарок для планшета;
  • 3 відділення на блискавці;
  • брелок для ключів;
  • кишеня для грошей і відсіки для ручок;
  • 2 відкриті бічні кишені;
  • місткість 15 л;
  • розміри – 36х27х16 см.

Kite Education 763S Bad Badtz Maru

Хороший напівкаркасний рюкзак для хлопчиків – 763S від Кайт. Модель отримала привабливе темне забарвлення (чорне з сірим) з яскравими синіми і салатовими акцентами. Є 3 роздільних відділення, 2 бічні сітчасті кишені, брелок і гаманець на карабіні. Модель має якісну ортопедичну спинку і широкі наплічні ремені. Велика і м'яка ручка призначена для перенесення, а вузька – для підвішування рюкзака на гачок парти. Прогумоване дно легко миється. Безпеку на дорозі забезпечують 4 світловідбивні елементи. Вага – 772 г, розміри – 37х27,5х12,5 см. Модель підходить для дітей зростом до 130 см.

Каркасний Kite Education 555 Check and Hearts

Компактний рюкзак підійде на зріст 115-130 см, для 1-2 класу. Модель має привабливе забарвлення яскраво-фіолетового кольору з рожевими сердечками і красивий брелок у формі серця. Розміри моделі становлять 35x26x13,5 см, об'єм 12 літрів, а вага – 866 г. Міцний каркас виконаний з якісного матеріалу, дно посилене і непромокальне, є ніжки. Спинка з м'якою повітропроникною сіточкою, щільні S-лямки, які не будуть тиснути на плечі навіть за великого навантаження. Є світловідбивальні елементи з усіх боків рюкзака. На блискавці одне відділення всередині розділене на 3 відсіки для комфортного носіння всього шкільного приладдя. У бічних сітчастих кишенях можна носити місткість із напоєм.