Володимир Зеленський зустрівся з волинськими підприємцями (фото)

Вівторок, 30 липня 2024, 15:51

Володимир Зеленський зустрівся із волинськими підприємцями. Говорили про реалізацію економічної платформи «Зроблено в Україні». Та перш за все, подякував присутнім за підтримку української економіки.

Про це у вівторок, 30 липня, повідомив у телеграмі начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Хочу подякувати за робочі місця, за те, що ви в Україні, за те, що підтримуєте українську економіку, що є справжніми платниками податків. Це дуже важливо для держави, щоб вона жила та розвивалась», – сказав Президент України. 

Своєю чергою волинські підприємці мали змогу поставити нагальні питання, які турбують бізнес та розповісти про свої досягнення і складнощі, які варто виправити. Серед присутніх були генеральний директор Modern-Expo Group Петро Пилипюк, гендиректор «СКФ Україна» Богдан Волчок, голова ради директорів ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько.

Також стало відомо, що цього року підприємці Волині зможуть отримати 1,6 млрд грн. Це грантові кошти, кредитні програми, компенсації за вітчизняну сільгосптехніку та понад 20 млн грн субвенції на купівлю шкільних автобусів, які виробляються в регіоні.

Нагадаємо: 30 липня Зеленський на Волині перевірив будівництво фортифікацій на кордоні з Білоруссю та провів безпекову нараду за участю міністра оборони Рустема Умєрова, військових та начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: