Показали, як тролейбус збив «рогом» світильник над переходом у Луцьку (відео)

Понеділок, 29 липня 2024, 13:39

У Луцьку струмоприймач тролейбуса зірвався з контактної мережі й обірвав трос зі світильником над пішохідним переходом.

Відео опублікували на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Завдяки камерам відеоспостереження вдалося зафіксувати, як тролейбус обірвав лінію з освітленням пішохідного переходу. Сталася пригода 25 липня, о 12:30, на проспекті Відродження, поблизу Другої лікарні.

На місце події викликали аварійну бригаду, яка ліквідувала наслідки та відновила освітлення.

«Тролейбус – це транспорт, який отримує живлення від контактної мережі. Для цього на даху тролейбуса встановлені струмоприймачі. Якщо відстань між тролейбусом і контактною мережею буде занадто великою, струмоприймачі можуть відірватися від проводів, знеструмивши електротранспорт, внаслідок чого здійснюється аварійна зупинка.

Це може призвести до небезпеки для автомобілістів, які рухаються поруч. Будьте уважними та пильними на дорозі, дотримуйтесь правил та зберігайте безпечну дистанцію», – прокоментували інцидент муніципали.

Нагадаємо: у Луцьку деякі світлофори під час відключень світла перестають працювати. Нещодавно КП «Луцьксвітло» розпочало встановлювати на таких об'єктах сонячні панелі. Наші журналісти з'ясовували, як під час відключень працюватимуть ці регулятори дорожнього руху та чи планують далі облаштовувати їх альтернативними джерелами енергії.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: