Поділитись:

У Ківерцях після дощу вулиця пішла під воду (фото)

П'ятниця, 26 липня 2024, 09:05
У Ківерцях після дощу вулиця пішла під воду (фото)

У Ківерцях під воду пішла вулиця Весняна і частково прилеглі.

Люди публікують фото у соцмережах і скаржаться, що не можуть навіть з будинків вийти.

Мешканці Ківерців прикро зауважують, що «Ківерці дійшли до ручки», мовляв, бюджетні гроші спрямовують не туди, куди потрібно. 

У Ківерцях після дощу вулиця пішла під воду (фото)У Ківерцях після дощу вулиця пішла під воду (фото)У Ківерцях після дощу вулиця пішла під воду (фото)У Ківерцях після дощу вулиця пішла під воду (фото) 

Нагадаємо, що скандали за Ківерцівським мером тягнулися один за одним після оголошення тендерів на будівництво стадіону за 145 мільйонів гривень. Тоді місцеві обурились таким тратам міськради й вимагали витрачати гроші на армію, а не на стадіони. Хоча й справа була резонансна, але договори на будівництво таки уклали. Через це до Ковальчука прийшли поговорити активісти та військовослужбовці, який він і пообіцяв розірвати договір на будівництво стадіону.

Інша резонансна справа з Олександром Ковальчуком – придбання Ківерцівським ЦПСМД дорогого автомобіля й передача його пану Олександру (на баланс Ківерцівської міської ради). Тоді ж і відкрилась ціла епопея щодо посвідчення водія мера, адже виявилось, що він уже багато років кермує автівками без нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів