За скільки у Луцьку можна орендувати ведмедя на свято

Середа, 24 липня 2024, 17:15

Незвичне привітання до свята – креативна річ. Хтось влаштовує вечірку-сюрприз чи кличе на захід зірку, а хтось запрошує тварин. Щоправда, не справжніх, а плюшевих. Зараз у соцмережах набирає популярності новий тренд – музичне привітання від величезного іграшкового ведмедя.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» дізнавалися, скільки коштує така незвична послуга.

Зауважимо, що у мережі є чимало охочих надати такі послуги. Ви навіть самі можете стати ведмедиком й, наприклад, привітати рідних зі святом. Бо ж взяти окремо в оренду костюм теж можна.

Ціни на таке задоволення трохи різняться залежно від компанії, проте розрив у вартості не дуже значний. Кількість гривників, яку вам доведеться заплатити за таке задоволення, також варіюється ще й від об'єму послуг. Адже гостей можуть просто привітати, а можуть і цілу концертну програму влаштувати.

«Матеріальні речі часто втрачаються чи знецінюються, тому ми пропонуємо подарувати емоції. Привітання білим ведмедиком на день народження в Луцьку – це справжнє емоційне свято. Неочікуваність, здивування, радість, святковий настрій та фотосесія з ведмедиком роблять цей день незабутнім. Підлітки та блогери можуть використовувати ведмедя для знімання тік-токів, рілсів та іншого контенту, що привертатиме увагу», – йдеться на сайті однієї з компаній.

За 15 хвилин розваг власники просять 1 200 гривень. За цей час з вами потанцюють та вручать подарунок.

В іншій компанії список заходів, на які можна запросити чотирилапого, який танцюватиме на своїх двох, доволі обширний. Так до вас можуть завітати на: день народження, хрестини, виписку з пологового, весілля, річницю, корпоратив, рекламу вашого закладу та інші масові заходи.

«Гіперактивний ведмідь, який не стоятиме на одному місці, круті ростові ляльки для дорослих та усе під формат свята із взаємодією з вашими гостями. Гумор та танці, круті емоції, вручення вашого подарунка та не тільки», – обіцяють в оголошенні представники однієї з фірм.

Ціна такого подарунка стартує від 900 гривень за 7-15 хвилин виступу.

На інших ресурсах ми знаходили й дорожчі пропозиції. Хоч і кількість та час надання послуг така ж як і в інших, проте ціна вдвічі вища. Так, за 15 хвилин виступу під музику просили 2 000 чи навіть 3 000 гривень.

До слова, під час розмови менеджери можуть бути не в настрої й почнуть вам грубіянити. Тому в таких рекомендуємо послуги не замовляти.

Нагадаємо: нещодавно ми вирішили зібрати докупи заклади й місця у Луцьку, де можна влаштувати класний день народження для дітвори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: