Поділитись:

Волинські сапери поїхали розміновувати Донеччину та Чернігівщину (фото)

Середа, 24 липня 2024, 10:48
Волинські сапери поїхали розміновувати Донеччину та Чернігівщину (фото)

Волинські піротехніки-рятувальники вирушили на розміновування деокупованих територій Донецької та Чернігівської областей.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У середу. 24 липня, чергова група волинських піротехніків вирушила для виконання завдань з гуманітарного розмінування населених пунктів, об’єктів інфраструктури та територій Донецької та Чернігівської областей, забруднених вибухонебезпечними предметами внаслідок повномасштабного вторгнення збройних сил Російської Федерації в Україну.

«Начальник Головного управління ДСНС області Мирослав Дем’янчук провів інструктаж з особовим складом, побажав успіхів у виконанні важливих та нелегких завдань, наголосив на безумовному дотриманні правил безпеки для збереження здоров’я та життя співробітників служби порятунку», – йдеться у дописі.

Нагадаємо: раніше повідомляли, що два відділення піротехніків з Волині виконують завдання за призначенням на Донеччині, ще одне – у Чернігівській області.

Волинські сапери поїхали розміновувати Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери поїхали розміновувати Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери поїхали розміновувати Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери поїхали розміновувати Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери поїхали розміновувати Донеччину та Чернігівщину (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів