«Динамо» розгромило сербський «Партизан» у першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів

Середа, 24 липня 2024, 07:33

Учора, 23 липня, відбувся перший матч між «Динамо» Київ та Партизаном у рамках кваліфікації до Ліги чемпіонів сезону 2024/25. Поєдинок закінчився з рахунком 6:2.

Рахунок було відкрито на 22 хвилині, коли «Партизан» вдало реалізував зароблене пенальті, – пише Конкурент.Футбол. 

Після цього епізоду гравці «Динамо» всіма силами намагалися зрівнятися. У результаті в них це вийшло і навіть більше. В період між 40 та 45 хвилинами українці змогли покласти аж три гола. 

Перший стався на 40 хвилині, коли Микола Шапаренко отримав у штрафному майданчику точну передачу, яку виконав Владислав Кабаєв та переграв голкіпера блискучим ударом у ліву дев'ятку. Через три хвилини Володимир Бражко забив ефектним ударом зльоту. М'яч влучив у ліву стійку та відскочив за спину голкіпера.

На 45+1 хвилині Олександр Караваєв випробував удачу ударом з межі штрафного майданчика. Спантеличений рикошетом, Александр Йованович лише безсило спостерігав як шкіряний влітає у ворота. 

У другому таймі, на 55 хвилині, «Динамо» довело рахунок до розгромного, забивши вчетверте. Владислав Кабаєв накрутив кількох суперників та завдав дивовижного удару з межі штрафного майданчика, поціливши у лівий нижній кут воріт. Голкіпер Партизана не мав шансів дотягнутися до м'яча.

«Партизану» вдалося відіграти один м'яч. Сталося це на 66 хвилині, коли Зубайру Ібрагім віддав передачу і Салданха реалізував її ударом з близької відстані.

На 83 хвилині Денис Попов опинився вільним у штрафному майданчику завдяки передачі, яку віддав Назар Волошин, і безпомилково відправив м'яч у правий нижній кут воріт. 

Шостий гол стався під кінець матчу, на 90+2 хвилині завдяки Олександру Піхальонку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: