Поділитись:

Лікарня на Волині замовила кейтеринг для пацієнтів за 4 мільйони

П'ятниця, 19 липня 2024, 13:00
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Луцька центральна районна лікарня Підгайцівської сільської ради замовила послуги з постачання готової їжі для харчування пацієнтів за 4 мільйони гривень.

Інформація про тендер розміщена у системі публічних закупівель «Prozorro», – пише Сила правди.

10 червня 2024-го року Луцька центральна районна лікарня оголосила торги з особливостями. Заклад охорони здоров’я мав намір придбати послуги з організації триразового харчування на 40 150 ліжкоднів відповідно до дієт №1, 5, 7, 9, 15. За готові збалансовані сніданки, обіди та вечері заклад готовий був заплатити 4,01 мільйона гривень.

На торги зареєструвався один учасник – товариство з обмеженою відповідальністю «Фуді-кейтеринг» з Луцька. 28 червня 2024-го року лікарня уклала з ним договір за цією ж ціною терміном на один рік. Відтак триразове харчування одного пацієнта вартуватиме сумарно 100 гривень.

Меню пацієнтів лікарні. Дані – система закупівель «Prozorro»Меню пацієнтів лікарні. Дані – система закупівель «Prozorro»
 

ТОВ «Фуді-кейтеринг» зареєстроване у 2018 році. Основний вид діяльності фірми «Постачання інших готових страв». Співвласницями підприємства є киянка Тетяна Коваль, львів’янка Марта Ковальська і лучанка Оксана Бондарук.

«Фуді-кейтеринг» годує пацієнтів не лише волинських лікарень. Мільйонні контракти підприємство має з закладами охорони здоров’я Львова, Тернополя, Хмельницького, Рівного та Житомира, а з Луцькою районною лікарнею співпрацює не вперше. Попередній контракт передбачав дещо дорожче добове харчування пацієнта, а ціна договору становила 4,6 мільйона гривень.

Нагадаємо: У Луцьку комунальники купили солі на три мільйони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів