Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 18 липня

Четвер, 18 липня 2024, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 18 липня.

Про те, що лучан кличуть на відкриття бару в центрі міста

 

У Луцьку на головному проспекті міста відкривають ще один заклад – Simple bar.

Відкриття бару анонсували на четвер, 18 липня за адресою проспект Волі, 9 (біля «Не про хліб»).

Про те, що «Скромний олігарх» Палиця збільшив статки у 12 разів

 

Депутат Верховної Ради з Волині, колишній очільник партії «За майбутнє» Ігор Палиця, який у 2023 році в парламенті з'явися лише раз, з доходів задекларував дивіденди та заробітну плату, хоч працював він у раді лише день. Навіть попри це його статки чималі, бо ж порівняно з 2022 роком збільшилися у 12 разів.

Свою декларацію політик опублікував в Єдиному державному реєстрі декларацій 19 березня.

Вже не раз він обіцяв вказати у щорічному звіті свого сина Захара та колишню дружину Оксану, на яких розписана левова частка бізнесу народного депутата. Зокрема, ТОВ «Буковель», земля й квартири у тому ж таки «Буковелі» та нерухомість у Львові та Одесі. Проте у декларації з членів родини досі фігурує лише донька Марія, яка проживає у Швейцарії та не має ані бізнесів, ані інших доходів.

Про те, що показали ще одне мальовниче озеро з гарним пляжем на Волині 

 

Озеро Люцимер – одне з мальовничих озер Шацької групи, розташоване на Волині, неподалік від села Світязь. Воно відоме своєю природною красою, чистими водами та затишною атмосферою, що робить його привабливим місцем для відпочинку та туризму.

Озеро знаходиться на території Шацького національного природного парку. Оточене густими лісами, а це створює затишну та спокійну атмосферу. Береги озера покриті піщаними пляжами, які ідеально підходять для відпочинку на природі.

Про те, що у Луцьку з пістолета застрелився 32-річний чоловік

 

У Луцьку з пістолета застрелився 32-річний чоловік. 

Трагедія сталася вдень 18 липня на вулиці Рівненській у Луцьку.

Згідно з попередньою інформацією, чоловік віком близько 30 років, перебуваючи вдома, вистрелив у себе з пістолета.

У Шацькій громаді через туристів-порушників прикордонного режиму можуть закрити пляж

 

Упродовж вихідних,13-14 липня, у селі Мельники, що у Шацькій громаді на Волині, склали 18 протоколів на відпочивальників за порушення прикордонного режиму. Йдеться про 5-кілометрову прикордонну смугу.

Про це у коментарі Суспільному розповів секретар Шацької селищної ради Богдан Тимошук. З його слів, почастішали походи туристів за межі села Мельники, яке входить до прикордонної смуги. Зокрема, відпочивальники, ігнорують розміщені таблички з надписами «Заміновано», різного роду загородження та колючий дріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: