Поділитись:

Адель заявила, про «велику перерву» в музиці: останній альбом вийшов у 2021 році

П'ятниця, 19 липня 2024, 01:20
Адель заявила, про «велику перерву» в музиці: останній альбом вийшов у 2021 році

Британська співачка Адель заявила, що зробить «велику перерву» в музичній карʼєрі після закінчення серії концертів. Вона каже, що відчуває повне спустошення.

Про це співачка заявила в інтервʼю німецькій телекомпанії ZDF, – пише Бабель.

Концертний тур Адель закінчиться в листопаді 2024 року. Вона розповіла, що після марафону виступів вичерпала себе та свої творчі сили.

«У мене взагалі немає жодних планів на нову музику. Я хочу зробити велику перерву після всього цього. Думаю, що займуся іншою творчістю хоча б на деякий час. Ви знаєте, я взагалі не співаю вдома. Хіба це не дивно?» — зізналась Адель.

Після туру Адель хоче відпочити у Великій Британії. Вона каже, що сумує за життям, коли не була відомою, тож хоче дійти до балансу в житті.

Останній музичний альбом «30» Адельвипустила в 2021 році — він став першим за 6 років. До нього увійшли 12 композицій — співачка присвятила платівку сину Анджело. Її пісня “Easy on Me” виборола чимало нагород.

Це вже не вперше, коли співачка бере паузу в музиці. У 2011 році Адель мала операцію на голосових звʼязках. А в липні 2016-го артистка вирішила присвятити себе вихованню сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів