Поділитись:

Forbes офіційно оголосив Тейлор Свіфт доларовою мільярдеркою

Четвер, 04 квітня 2024, 03:42
Forbes офіційно оголосив Тейлор Свіфт доларовою мільярдеркою

Тейлор Свіфт офіційно стала мільярдером зі статками в 1,1 мільярда доларів, що робить її першим музикантом, який досягнув статусу мільярдера виключно завдяки написанню та виконанню пісень.

Чутки про те, що поп-зірка Тейлор Свіфт є доларовою мільярдеркою, у вівторок підтвердив Forbes. Американська суперзірка стала одним із нових членів так званого "Клубу трьох ком", ім’я якого означає три коми, коли ви пишете мільярд цифрами, передає УНН

Тейлор Свіфт зі статками 1,1 мільярда доларів приєдналася до рейтингу 2024 року. Це перша музикантка, яка зробила це виключно завдяки написанню пісень і виконанню — після рекордного першого етапу свого туру Eras.

Найбагатшим з усіх у списку Forbes є Бернар Арно, який займає перше місце другий рік поспіль. Статки французького володаря предметів розкоші оцінюють у 233 мільярди доларів, що на 22 мільярди більше, ніж у 2023 році, завдяки ще одному рекордному року для його конгломерату LVMH, компанії, що стоїть за такими брендами, як Louis Vuitton, Tiffany & Co. і Sephora.

Він на 38 мільярдів доларів багатший за другого у світі Ілона Маска, статки якого оцінюють у 195 мільярдів доларів.

Відразу за ним, під номером 3, йде Джефф Безос з Amazon, статки якого оцінюються в 194 мільярди доларів.

Для цьогорічного рейтингу Forbes використовував ціни на акції та курси валют станом на 8 березня 2024 року.

Сполучені Штати знову є країною з найбільшою кількістю громадян-мільярдерів, з рекордними 813 громадянами.

Китай на другому місці із 473 мільярдерами.

Також стрімко зростає Індія. Зараз в Індії 200 мільярдерів, найбільше за всю історію, зі статками 954 мільярди доларів.

Довідка: Список мільярдерів світу від Forbes — це рейтинг усіх людей на планеті, чиї статки становлять 1 мільярд доларів США або більше станом на 8 березня 2024 року. Для виявлення їхніх статків Forbes вивчає тисячі документів Комісії з цінних паперів і бірж та інших нормативних документів, судових документів, спадкових записів і статей новин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів