У центрі Луцька – виставка безпілотників та зброї (фото)

Середа, 17 липня 2024, 17:17

У центрі Луцька презентували виставку розвідувальних та ударних безпілотників, а також українську та іноземну стрілецьку зброю.

 

Так військові вирішили привернути увагу і запросити на службу до нового батальйону безпілотників, який створили у 33-й окремій механізованій бригаді ЗСУ, розповів Суспільному військовослужбовець Ігор – розповіли у Суспільному. На Театральному майдані розгорнули намет зі зразками зброї і безпілотники.

«Здійснюємо агітацію, адже наш підрозділ «рота БпЛА» розширився до батальйону безпілотних систем — агітуємо вступати у нашу бригаду на посади операторів, пілотів. Специфіка роботи — знищення російської техніки та живої сили», — говорить Ігор.

 

У цивільному житті він мав юридичну освіту, до лав ЗСУ пішов добровольцем.

Зі слів виконувача обов'язків начальника групи інструкторів бригади Ігоря, він воює із 2014 року. У 2018-му до нього у війську приєднався син: «Бригада бойова, пройшла і Роботине, Запорізький, Куп’янський напрямки, зараз на Донецькому напрямку. Дехто не може зрозуміти, що як не піти, то ворог прийде сюди, тоді повториться «Буча», треба вже робити – вже ставати на захист».

 

Виставка зброї у центрі Луцька діятиме до кінця дня 17 липня. Далі військові 33-ї окремої механізованої бригади поїдуть в інші міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: