Поділитись:

Українка купила ляльку та дбає про неї як про справжню дитину (фото, відео)

Четвер, 18 липня 2024, 06:48
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Хоч і звично думати, що ляльки – це розваги для маленьких, виявляється, це не так. Дорослі також полюбляють ними бавитись.Як 36-річна жінка купила для себе ляльку та що вона з нею робить, розповідає 24 канал.

Як доросла жінка бавиться лялькою

36-річна Тетяна Мірошниченко з України веде блог у тікток, у якому показує, як дбає про ляльку-реборна. Вона виглядає, як справжня дитина, тож жінка ставиться до неї цілком серйозно – доглядає за нею та купує речі для новонароджених.

«Доки мої однолітки скупають дорогі сумки та косметику, я цим вже награлася та шукала для себе більш цікаве захоплення. Про існування реалістичних ляльок, які дуже схожі на справжню новонароджену дитину, я знала давно. Я довго спостерігала за іншими акаунтами, магазинами, придивлялася до різних моделей і ось моє серденько йокнуло»,– розповідає жінка в одному зі своїх відео.

Тоді вона придбала ляльку, дівчинку, якій відразу придумала ім'я – Єва. У комплекті з нею було навіть свідоцтво про народження, дурник і комплект одягу.

Тепер Тетяна доглядає за нею, як за справжньою дитиною, та каже що її щастю немає меж – дівчинка виявилась надзвичайно реалістичною, має параметри новонародженої дитини, детальну промальовку та приємну на дотик силіконову шкіру. У блозі жінка показує, як вона купає свою Єву, гуляє з нею, купує їй одяг та інші аксесуари для новонароджених.

Українка купила ляльку та дбає про неї як про справжню дитину (фото, відео)

У коментарях же до відео жінки багато користувачів збентежені та вважають таке хобі дивним. Однак є й ті, хто каже, що теж мають подібних ляльок.

Водночас чи не найпоширенішим питанням до Тетяни є про те, чи має вона справжню дитину і для чого їй треба лялька. Жінка ділиться, що у неї є вже доросла дочка, однак вона любить новонароджених, тож для неї лялька – це хобі для перезавантаження мозку та антистрес

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів