Поділитись:

На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)

Вівторок, 16 липня 2024, 10:21
На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)

На автомобільній дорозі Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ у селі Красноволя Луцького району ремонтують два мости.

Про це у вівторок, 16 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Наприкінці травня мостовики розпочали лагодити мостовий перехід завдовжки 36 метрів через річку Кормин. На сьогодні відновили прогонову конструкцію правої частини споруди.

Що зробили:

  • проведені підготовчі та демонтажні роботи;
  • влаштоване сполучення мосту з підходами;
  • влаштовані монолiтна залiзобетонна накладна плита прогонової будови, гідроізоляція, деформаційні шви;
  • нарощене монолітне парапетне огородження.

Такі ж роботи будуть виконані на лівій частині мосту. Згодом тут ще встановлять металеве бар’єрне і перильне огородження, відновлять дорожнє покриття та нанесуть розмітку. Також відремонтують опори та проведуть відновлення і захист конструкцій споруди.

Допоки бетон на об’єкті набирає міцності, ремонтно-будівельна бригада почала ремонт ще одного мосту у цьому ж населеному пункті. Наразі на 12-метровій споруді проходять демонтажні роботи.

Зазначають, що ці мости не ремонтувалися від часу їх зведення у 1978 та 1966 році відповідно і перебували у незадовільному експлуатаційному стані. Відтак задля недопущення аварійних ситуацій потребували невідкладного ремонту.

На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)На автодорозі в Луцькому районі ремонтують одразу два мости (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів