Поділитись:

Відпочинок у Хрінниках: ціни на житло

Автор: Ольга Зейлик |
Вівторок, 09 липня 2024, 13:00
Відпочинок у Хрінниках: ціни на житло

Озеро (водосховище) Хрінники, розташоване на річці Стир, є популярним місцем для відпочинку як серед місцевих жителів, так і серед туристів з інших регіонів України. Це місце відоме своєю мальовничою природою, чистою водою та багатим рибним світом, що робить його ідеальним для риболовлі, плавання та активного відпочинку на свіжому повітрі.

Хрінники оточене лісами, які створюють затишну атмосферу та забезпечують природний захист від вітру. Тут можна знайти безліч зручних місць для відпочинку, включаючи пляжі, місця для пікніків та прогулянкові стежки. Це чудове місце для сімейного відпочинку, романтичних вихідних або просто для втечі від міської суєти.

Щоб зробити ваш відпочинок максимально комфортним, на берегах озера розташовані численні бази відпочинку, які пропонують різні варіанти проживання. Місцеві мешканці також пропонують в оренду будиночку й номери на березі водосховища.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» підібрали для вас кілька популярних варіантів на 2024 рік:

Пет-френдлі будиночки на самому березі Lake.house.rivne

0677007730

Відпочинок у Хрінниках: ціни на житло 

Комфортний відпочинок на березі озера у селі Хрінники можна влаштувати у цих будиночках.

На території – закритий пляж, 10м до озера та неймовірна природа.

Ціни: з понеділка по четвер будиночок можна зняти за 2 500 грн за добу, 2 800 – з п'ятниці по неділю.

*ціна вказана за проживання двох дорослих

Відпочинок у Хрінниках: ціни на житло

Будиночок з лазнею

0681382088

Відпочинок у Хрінниках: ціни на житло 

Цей будинок здають подобово або погодинно. Є баня за додаткову олату. Кухня, туалет, душ на вулиці. В будинку є газ та камін.Також є будинок рибака та окремі кімнати.

Ціни: вказана ціна – 3 000 грн.

База відпочинку «Маяк»

0669225117

Відпочинок у Хрінниках: ціни на житло 

База відпочинку «Маяк» (с. Хрінники) – це ідеальне місце для відпочинку на природі з комфортом. Тут пропонують 2-, 3- та 4-місні кімнати, кухню, є санвузол та душ з гарячою водою. В чотирьохмісних номерах є власний душ, холодильник, плита та телевізор. Є їдальня з триразовим харчуванням. На базі також можна скористатися послугами сауни, до ваших послуг більярд, катамарани, човни, водні гірки для малечі. У водоймі водиться риба, то ж тут можна порибалити. Це місце відмінно підходить для сімейного відпочинку або для поїздки компанією на вихідні.

Ціни:

  • 2-місний – 700 гривень;
  • 3-місний – 900 гривень.

У цих номерах загальний санвузол на кілька номерів.

  • 4-місний з душем і вбиральнею – 1200 гривень;
  • 4-місний покращений – 1500 гривень.

Ціни можуть змінюватись залежно від умов проживання та сезону, тому рекомендується завчасно бронювати місця та уточнювати актуальні тарифи.

До речі, такими ціни на Хрінниках були у 2021 році.

Довідково:

Хрінницьке водосховище — водосховище на річці на річці Стир (басейн Прип'яті). Створене 1957 року з метою забезпечення роботи вбудованої у тіло греблі гідроелектростанції, а також для рекреації та рибогосподарських потреб регіону.

Розташоване в адміністративних межах Дубенсього району Рівненської області та Луцького Волинської області. Площа водосховища 1830 га (18,3 км²). Глибина від двох до шести метрів, на ямах та руслі річки є і більше. За період свого існування водосховище декілька разів спрацьовувалось (спускалось). Так, останній раз, у травні 1989 року в нижньому б'єфі неподалік греблі водосховища було виявлено карстову воронку в діаметрі 25 м та глибиною 9 м, внаслідок чого було здійснено повне спрацювання водосховища до рівня мертвого об'єму. І лише в 1999 році після здійснених ремонтних робіт на водопідпірній греблі водосховище було наповнено водою. Хрінницьке водосховище значно впливає на рівень води у Стиру. Для стабілізації ситуації з підтопленнями територій фахівці рекомендують встановити додаткову захисну дамбу та помпові станції. Відкачувати воду через високий рівень ґрунтових вод потрібно регулярно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів