Поділитись:

Неадекватне управління: бійці 14 ОМБр просять президента змінити командира бригади (відео)

Понеділок, 01 липня 2024, 17:44
Неадекватне управління: бійці 14 ОМБр просять президента змінити командира бригади (відео)

Воїни 14 ОМБр записали відеозвернення до президента та військового керівництва із проханням вплинути на ситуацію, що склалась після призначення нового командира бригади Сидорова.

Про це в своїх соцмережах повідомив відомий активіст Сергій Стерненко.

Воїни повідомляють, що командир бригади неадекватно здійснює управління нею, через що суттєво зростають втрати серед особового складу.

«Я перевірив, чи на відео дійсно військові 14 ОМБр, і отримав підтвердження. Це дійсно вони. 14 бригада одна з найбоєздатніших, тримає оборону біля Купʼянська. За час командування попереднього комбрига відбивала масовані російські штурми та дуже ефективно показала себе у обороні. Із незрозумілих причин комбрига вирішили зняти, і замість нього призначили Сидорова. Після цього втрати справді почали стрімко рости.», – йдеться в повідомленні.

Стерненко зазначив, що багато військовослужбовців хочуть перевестись із бригади, проте переведення заблоковані, не тільки щодо цієї бригади.

«На критику та пропозиції інакше вести бойові дії комбриг Сидоров реагує неадекватно, погрожує військовим. Далеко не усі деталі можна озвучити на загал, їх набагато більше, ситуація у бригаді дійсно стала критичною. Насправді проблеми є не тільки у 14 ОМБр. Це системна криза, і без кардинальних змін у війську на нашу країну чекатиме тільки поразка», – йдеться в дописі активіста.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів