Поділитись:

Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)

Понеділок, 01 липня 2024, 11:55
Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)

Два відділення піротехніків з Волині виконують завдання за призначенням на Донеччині, ще одне – у Чернігівській області. Сапери продовжують гуманітарне розмінування деокупованих територій та місцевостей поблизу лінії зіткнення.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У Донецькій області пріоритетними залишається розмінування сільськогосподарських угідь та лісових насаджень. Щоденно сапери ДСНС, серед яких і волиняни, очищують гектари родючої української землі, знаходять і знешкоджують вибухонебезпечні предмети різного типу.

Зазначають, що у Донецькій області з початку року на сільськогосподарських угіддях піротехніки ДСНС обстежили понад 438 га території, виявили та знищили понад 2 тисячі вибухонебезпечних предметів.

Крім того, тривають роботи з розмінування лісових насаджень.

На Чернігівщині працює відділення піротехніків на чолі з Тарасом ОбачемМикола Голота, Павло Ханенчук, Тарас Мельничук і Володимир Ревенок.

Тут так само актуальним залишається розмінування сільгоспугідь та лісових масивів. Чернігівські ліси – це місце ведення бойових дій, тому боєприпасів тут чимало.

Піротехніки ДСНС продовжують працювати задля того, щоб перебування українців у рідних містах і селах було безпечним.

Те, що викликає підозру, краще не чіпати – головне правило цивільному населенню від саперів. А ще важливо відійти від знахідки, запам'ятати місце виявлення й зателефонувати за номерами 101 або 102.

Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Волинські сапери розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів