Поділитись:

У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото)

П'ятниця, 28 червня 2024, 11:29
У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото)

У Луцьку під будівлею обласної Філармонії киплять роботи з облаштування території.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили читачі.

З фото видно, що перед будівлею здерли шар асфальту, який був до цього та розпочали земельні роботи.

«Там вже по периметру поставили бордюри й зробили щось схоже на водовідведення дощове. Ну і частково там ще перекрили одні сходи, щоб люди не ходили», – розповідають очевидці.

Також на кадрах бачимо: великі насипи та каміння, яке лежить безпосередньо у місці проведення робіт. Окрім того, у місцях встановлення бордюрів видно ще свіжий цемент.

У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото)У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото)У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото)У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото)У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото)У Луцьку біля філармонії почали стелити нову бруківку (фото) 

Нагадаємо: у Волинській обласній філармонії на посаду директора хотіли призначили Сергія Єфіменка, але депутати рішення не підтримали.

Спершу пана Сергія хотіли призначити директором на п'ять років, але депутати проголосували за зміну і виріши, що договір з Єфіменком укладуть тільки на рік. Проте депутат Анатолій Вітів закликав взагалі не підтримувати це питання через негативний суспільний резонанс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів