Поділитись:

Google відкриває доступ до чатбота Gemini для школярів

Середа, 26 червня 2024, 03:19
Google відкриває доступ до чатбота Gemini для школярів

Google надасть доступ до свого чатбота Gemini на основі штучного інтелекту для школярів, які мають акаунти в Google Workspace for Education.

Про це йдеться у блозі Google, – передає Суспільне. 

За замовчуванням Gemini буде вимкнений у шкільних акаунтах учнів, однак шкільні адміністратори можуть відкрити доступ до чатбота. Google запевняє, що не збиратиме конфіденційні дані про підлітків для навчання Gemini.

Google заявляє, що таким чином хоче навчити учнів використовувати ШІ для навчання та креативності.

Минулого року компанія працювала над відповідальним використанням чатбота Gemini для підлітків через персональні акаунти Google. Корпорація брала консультації фахівців з дитячої цифрової безпеки.

Чатбот Gemini стане доступним за кілька місяців. Його зможуть використовувати школярі з мінімальними віковими обмеженнями. Функція буде доступна англійською мовою в 100 країнах безплатно для всіх навчальних закладів, що використовують Google Workspace для навчання.

Gemini буде аналізувати контент на наявність порушень тригерних політик Google, щоб запобігти появі в пошуку неприйнятного вмісту, чи контенту з віковими обмеженнями. Чатбот для першого використання буде проводити подвійну перевірку інформації, яку він надаватиме підліткам. Також Google представить інструкцію для учнів, як використовувати Gemini.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів