Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 червня

Понеділок, 17 червня 2024, 21:00
Фото: Шацький край
Фото: Шацький край

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 17 червня.

На Світязі – напівпорожньо, в Соловичах – аншлаг: на Волині стартував купальний сезон

На Волинь повернулося літо, тож потрохи стартує купальний сезон.

Відео з популярних серед відпочивальників озер публікують у соцмережах.

На Світязі поки не спостерігається напливу туристів – пляжі напівпорожні, а в озері купаються поодинокі відпочивальники.

Директорка Луцького комбінату шкільного харчування заробляє більше, ніж мери України

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 червня 

Очільниця Луцького комбінату шкільного харчування, який годує дітей у школах за дуже завищеними цінамиСвітлана Шмід у 2023 році отримала майже мільйон гривень заробітної плати. Попри це її витрати можуть значно перевищувати рівень її офіційного доходу.

Ба більше, покриває махінації із дороговартісним харчуванням дітей та саму директорку підприємства ніхто інший як луцький мер Ігор Поліщук. Бо ж  під час травневого засідання сесії міськради керманич всіляко заперечував зловживання на Комбінаті, який очолює Шмід.

Зауважимо, що навіть у більшості міських голів України зарплата є меншою, ніж у директорки цього комунального підприємства.

До Луцька приїхала відома співачка TAYANNA: що робила і де ночувала

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 червня 

До Луцька приїхала відома співачка TAYANNA. Як стало відомо сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» з власних джерел, співачка цими вихідними виступала на приватному заході у «Гостях». Згодом світлиною з артисткою поділився луцький ведучий Назар Пащук.

Співачка TAYANNA  згодом опублікувала відео з готелю «Колобок», де зупинялась.

«Доброго ранку! Хочу подякувати готелю «Колобок» за гостинність,  а ми їдемо далі, дивитись на фортецю», – сказала артистка.

А ще артистка побувала у старому місті та відвідала місцевий заклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ІНШІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів