Поділитись:

У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)

Субота, 15 червня 2024, 16:00
У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)

У Луцьку запустили безплатні курси водійок для жінок з вразливих категорій.

Ініціативу запустили кар'єрний та бізнес-хаб «ВОНА» спільно з Автошколою «Гудок», – йдеться на фейсбук-сторінці хабу.

Програма розрахована на жінок, які ще не мають водійського посвідчення, хочуть його отримати з метою підвищення економічної спроможності, а також потребують водійського посвідчення для працевлаштування або просування по кар'єрі.

За час реєстрації, яка стартувала наприкінці травня, було отримано 1535 заявок, з яких у другий тур пройшло 209. Фінальний етап відбору пройшли 25 учасниць. Серед них перші 15, які успішно складуть теоретичний іспит, завдяки хабу «ВОНА» матимуть можливість пройти й практичний курс.

Як зазначають самі учасниці курсів, це неймовірний шанс для кожної кардинально змінити своє життя.

У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото)У Луцьку стартували безплатні курси водіння для жінок (фото) 

Довідково:

ВОНА хаб. Луцьк – це простір, що орієнтований та сприяє розвитку професійного потенціалу та фінансової спроможності жінок, постраждалих від домашнього/гендерно зумовленого насильства, перебувають у важких життєвих обставинах та прагнуть розвиватися у професійному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів