Поділитись:

У Луцьку в студії Дружиніної жінкам збільшують сідниці за допомогою філерів (фото)

Середа, 12 червня 2024, 11:30
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Луцьку набуває популярності процедура зі збільшення об’єму сідниць за допомогою філерів. Про це у своєму інстаграмі розповіла луцька бізнесвумен, профі із перманентного макіяжу світового рівня Юліанна Дружиніна.

У центрі краси, що у Луцьку, Юліанна, окрім інших косметичних процедур, також практикує збільшення сідниць. З її слів, це безболісно та ефективно.

У Луцьку в студії Дружиніної  жінкам збільшують сідниці за допомогою філерів (фото) 

«Стосовно філерів в попу. Хтось там сказав, що філери можуть мігрувати до колін. Дівчата, уявіть собі, якщо вам вкололи губи, а чи знаходяться вони потім у вас на підборідді? Ви ж розумієте, що це не правда. Зазвичай так говорять ті косметологи, які не роблять такої послуги. Міграція, навіть якщо і буде, то вона згладжує наші краї і виглядає природньо і натурально. Чи зробила б я собі таку процедуру? Ні в якому разі не зробила б я собі імплант, тільки філер», – розповіла Дружиніна.

У Луцьку в студії Дружиніної  жінкам збільшують сідниці за допомогою філерів (фото) 

Чи довго сідниці зберігатимуть об’єм? Юліанна каже, що препарат має накопичувальний ефект: можна ввести по 60 міліграмів чи по 120, а через місяць-два доколювати.

«Якщо ви ходите в спортзал, філер любить воду, він її натягує і попа виглядає ще гарнішою», – розповіла бізнеследі у своїх сторіз в інстаграмі.

Нагадаємо, Юліанна Дружиніна придбала будинок для матері-одиначки, у якої 4 діток, троє з яких мають інвалідність. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів