Поділитись:

Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)

Середа, 10 квітня 2024, 17:31
Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)

Відома луцька бізнес-вумен, майстриня перманентного макіяжу Юліанна Дружиніна поділилася із аудиторією підписників в інстаграмі спогадами про те, як починала свій шлях в індустрії краси, якими були її перші зачіски та манікюр клієнткам, а також, на якому авто вона їздила на початку кар'єри.

У сторіс можна побачити, яким був перший салон краси Юліанни Дружиніної. Також відома лучанка поділилась фото із чемпіонату із перманентного макіяжу у 2016 році, де посіла перше місце.

А ще пригадала, яким було її перше авто – Smart, а нині лучанка їздить на Lamborghini Urus. 

«Мрії реальні, але точно не склавши руки. І мрії повинні бути саме ваші, тоді вони і здійснюються», – написала Юліанна. 

Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото)Луцька бізнесвумен Юліанна Дружиніна показала свої перші авто та салон краси (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів