Поділитись:

Майже 70% лучан не хочуть, щоб Поліщук був мером, – опитування

Середа, 05 червня 2024, 13:02
Майже 70% лучан не хочуть, щоб Поліщук був мером, – опитування

Майже 70% лучан хоче, аби мер міста Ігор Поліщук допрацював до кінця каденції й люди обрали нового мера.

Про це свідчать результати Дев'ятого всеукраїнського муніципального опитування.

Опитування проводилось у 21 обласному центрі України, за винятком тих, що перебувають під контролем російських чи проросійських сил. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 16 800 респондентів. Його проводили методом face-to-face інтерв'ю на дому у респондентів.

За результатами опитування, 61% мешканців Луцька вважають, що мер Поліщук має допрацювати свій термін й на виборах треба обрати іншого міського голову. Ще 8% хочуть, аби чинний очільник міста якнайшвидше пішов з посади. Лише 22% респондентів гадають, що Поліщука треба переобрати. Й 8% людей важко було відповісти на запитання.

Результати опитуванняРезультати опитування

Також 45% людей вважають, що самозбагачення є ключовим фактором у прийнятті рішень владою міста на чолі з Поліщуком. Й тільки 2% з цим твердженням не погодились. Окрім того, за результатами опитування, лише 6% респондентів цілком схвалює діяльність міського голови. Роботу міської ради ж цілком схвалили лише 4% людей.

Разом з тим Луцьк зайняв перше місце в Україні з індексу якості обслуговування та послуг.

Нагадаємо: що ще минулого року військові скандували меру Поліщуку «Ганьба!». Й незадовго до того мешканці міста теж не стримували негативних вигуків у бік міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів