Куди подівся Олег Винник

Четвер, 30 травня 2024, 14:41

До початку повномасштабного вторгнення Олег Винник був улюбленцем мільйонів жінок. Квитки на концерти розкуповувались із шаленою швидкістю.

Однак після 24 лютого 2022 року все докорінно змінилось, – пише 24 канал.

Уже протягом тривалого часу співак не веде публічного життя. У його фанатів виникало чимало запитань, що трапилось із їхнім улюбленцем та чому він зник.

Куди подівся Олег Винник

26 лютого 2022 року співак виїхав до Німеччини та пропав із радарів публічності. Він навіть видалив усі фото зі своїх соціальних мереж. Улітку 2023 року Винник дав перше інтерв'ю зі зміненим стилем: у виконавця появились окуляри, а волосся стало ще довшим.

Він розповів, що виїхав з України законно, адже є резидентом Німеччини. За словами Олега, він вивіз із собою ще багато людей. Ба більше, співак нібито передбачив вторгнення Росії, адже йому неодноразово снились віщі сни, що він з-під обстрілів виїжджав з України до країни, де писав свої хіти.

Винник також зазначив, що за кордоном лікує рідкісну хворобу, та відкинув чутки про онкологію.

Олег досі не висловлюється про війну в Україні. Він вважає, що його ніхто не слухатиме, адже він перебуває за кордоном.

Однак розповів, що шкодуватиме про те, що не тримає зброю в руках. Але аудиторія та представники українського шоубізу не дуже повірили у слова співака, а частина – взагалі посипала негативні висловлювання в бік колишнього улюбленця мільйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: