Поділитись:

На волинському кордоні Тілсі винюхає наркотики в багажі, одязі та найпотаємніших місцях (фото)

Середа, 29 травня 2024, 18:31
На волинському кордоні Тілсі винюхає наркотики в багажі, одязі та найпотаємніших місцях (фото)

Спанієль Тілсі несе службу на українсько-польському кордоні разом із волинським прикордонником Максимом. Вона – спеціалістка з пошуку наркотичних речовин. Вправно виявляє заборонене у громадян, котрі слідують через пункт пропуску. 

Про неї розповідають у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Гострий нюх Тілсі допомагає знайти наркотики як в багажі, одязі подорожніх, так і в конструктивних особливостях транспортних засобів та спеціально змайстрованих тайниках.

Лише за останні кілька років завдяки службовому собаці прикордонники Волинського загону припинили понад півсотні спроб незаконного переміщення наркотичних речовин через держрубіж.

Максим характеризує свою напарницю як спокійну та врівноважену. І завжди покладається на її чуття.

«Для мене головне це довіра до неї. За весь час служби з Тілсі її рівень лише зростав. І як результат – значні показники нашої спільної роботи», – каже прикордонник.

На волинському кордоні Тілсі винюхає наркотики в багажі, одязі та найпотаємніших місцях (фото)На волинському кордоні Тілсі винюхає наркотики в багажі, одязі та найпотаємніших місцях (фото)На волинському кордоні Тілсі винюхає наркотики в багажі, одязі та найпотаємніших місцях (фото)На волинському кордоні Тілсі винюхає наркотики в багажі, одязі та найпотаємніших місцях (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів