Поділитись:

На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)

П'ятниця, 24 травня 2024, 14:46
На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)

У Волинському прикордонному загоні завершилися заходи з демобілізації військовослужбовців строкової служби – до рідних домівок поїхало ще майже три сотні строковиків.

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

З цієї нагоди у четвер, 23 травня, відбулося урочисте шикування та нагородження прикордонників, котрим довелося проходити строкову службу у нелегкий для країни час.

«В прикордонних підрозділах вони виконували завдання близько трьох років. За цей час здружилися з колективом та стали свого роду великою родиною. Та радість повернення до рідних та близьких хлопці не приховували, хоча й сумно було розставатися з побратимами, з якими за період служби стали хорошими друзями», – йдеться у повідомленні.

Керівництво прикордонного загону подякувало військовослужбовцям за їхній вклад у надійну охорону та оборону кордону з Польщею та Білоруссю в межах області, сумлінне виконання службових завдань та самовідданість.

Разом зі словами подяки прикордонники отримали грамоти від керівництва загону та органів влади й місцевого самоврядування.

Військовий капелан протоієрей Михайло Хімчак промовив молитву та благословив хлопців на подальший життєвий шлях та мирне майбутнє.

На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото)На Волині звільнили у запас прикордонників-строковиків (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів