Поділитись:

Луцький комбінат, який харчує дітей за завищеними цінами, ще й не платитиме «комуналку»

Середа, 29 травня 2024, 15:02
Луцький комбінат, який харчує дітей за завищеними цінами, ще й не платитиме «комуналку»

КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування» звільнили від відшкодування департаменту освіти міської ради вартості теплопостачання орендованих приміщень шкільних їдалень.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міськради у середу, 29 травня.

Під час розгляду цього питання депутат Максим Воскресенський поцікавився, чи надається така пільга іншим підприємцям, які теж орендують їдальні і харчують дітей у школах.

«Чи надається іншим підприємцем така пільга? Якщо ми будемо голосувати за це, то виходить, що ми будемо ділити підприємців на «чужих» і «своїх». Хоч усі платять податки у Луцьку», – каже депутат.

Проте начальник відділу управління майном міської комунальної власності Євгеній Лущакевич зазначив: підприємці за пільгою не звертаються. Тоді ж депутатка від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій запитала, чи повідомляли підприємців про таку можливість.

«А ви повідомляли підприємцям про таку пільгу. Можливо, вони просто не знають?» – поцікавилась Надточій.

Пан Лущакевич зазначив, що рішення про пільги є у відкритому доступі.

Нагадаємо: депутат міськради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик раніше інформував, що комунальне підприємство «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування» годує дітей в школах за доволі не ринковими цінами. Зокрема, свинину та курятину – за 520 грн/кілограм, молоко по 160 гривень/літр, а яйця – по 14 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів