Поділитись:

У Луцькій громаді перейменували ще дві вулиці

Середа, 29 травня 2024, 11:38
У Луцькій громаді перейменували ще дві вулиці

У Луцькій громаді ще дві вулиці змінили свої назви.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міської ради у середу, 29 травня.

Таким чином депутати перейменували:

  • вулицю Брестську на вулицю Слабенка Сергія;
  • вулицю Нову (у селі Шепель) на вулицю Гнатенка Івана.

Зміни набирають чинності з 1 червня 2024 року. Зауважимо, що вулиці перейменовували без зміни на них нумерації об'єктів.

Департаменту житлово-комунального господарства забезпечити виготовлення та розміщення відповідних інформаційних стендів, вказівників із новою назвою вулиці.

Довідково:
Слабенко Сергій
(28 серпня 1965 – 04 серпня 2023) – український політик. Народний депутат України IV- го скликання від 19-го виборчого округу від блоку Віктора Ющенка «Наша Україна». Під час широкомасштабного вторгнення росії в Україну був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду начальника відділення поточних бойових дій командного пункту штабу. Мав військове звання підполковник. Загинув 4 серпня 2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Оріхів Запорізької області.

Гнатенко Іван (19 серпня 1989 – 23 січня 2023) – житель села Шепель Луцької територіальної громади. Навчався в обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. З 18.12.2020 брав участь в зоні ООС. Нагороджений Козацьким Хрестом III та II ступенів. З 24 лютого 2022 визволяв Одеську, Миколаївську, Херсонську і Донецьку області. Загинув в бою 23 січня 2023 в Бахмутському районі.

Нагадаємо: наші журналісти розробили перелік старих та нових назв Луцької громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів