Поділитись:

На Волині через війну 33 школи досі працюють дистанційно

Неділя, 26 травня 2024, 15:06
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Через війну більше чверті українських дітей позбавлені повноцінної шкільної освіти. Змін в освітньому процесі зазнали й навчальні заклади Волині: учні 33 шкіл навчаються дистанційно, ще 142 навчальних заклади працюють у змішаному форматі, повідомляє «Сила правди».

Pа даними управління освіти і науки Волинської ОДА, низка освітніх закладів теж працює дистанційно – це школи, які не мають укриттів та найближчі заклади до кордону з Білоруссю. 

На Волині через війну 33 школи досі працюють дистанційно 

До слова, на окремій мапі також можна дослідити, як працюють школи у конкретному регіоні України. Школи можна фільтрувати за областю та районом, а також шукати за назвою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький комбінат шкільного харчування купує продукти за дуже завищеними цінами, – депутат

«У нас зараз діючих 533 заклади загальної середньої освіти. З них 82 філії, тобто це не окремі юридичні особи. Тому що коли філія, вона вже не має юридичної особи, але вона є підрозділом закладу освіти, який є юридичною особою.

33 заклади у нас навчаються дистанційно. Це заклади, які не мають укриття та найближчі школи до кордону з Білоруссю. Там укриття просто неможливо побудувати, бо високі грунтові води, як-то кажуть, плавні. Ще 358 закладів на повністю очній формі навчання. Решта – 142 заклади – на змішаній формі», – прокоментувала ситуацію заступниця начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Наталія Даньків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів