Поділитись:

Оновлення даних через Резерв+: кому все одно потрібно прийти до ТЦК

Четвер, 23 травня 2024, 19:24
Оновлення даних через Резерв+: кому все одно потрібно прийти до ТЦК

Після набуття чинності новим законом про мобілізацію українці мають змогу оновити військово-облікові дані онлайн. Водночас у деяких випадках до ТЦК все ж доведеться звернутися.

Якщо військовозобов'язаний оновив дані в застосунку Резерв+, він виконав відповідну вимогу закону, – пише 24 канал.

Коли треба йти до ТЦК

У Міністерстві оборони пояснили, що до територіальних центрів комплектування доведеться звернутися, якщо дані з реєстру "Оберіг" містять помилки або не актуальні.

«Помилки в реєстрі військовозобовʼязаних спричинені людським фактором при внесенні інформації операторами ТЦК», – наголошують в Міноборони.

Статус «у розшуку»

За словами Міністерства оборони, якщо в інформації з реєстру «Оберіг» відображається статус «в розшуку», то найкраще рішення – звернутися до ТЦК, де ви стоїте на обліку. Цей статус присвоюється тим, хто порушив правила військового обліку.

Якщо у військовослужбовців відображається статус "в розшуку", то це помилка внаслідок людського фактора. Ймовірно, ТЦК не оновив дані, коли військовий вступив на службу.

«Команда застосунку Резерв+ налагоджує взаємодії з іншими реєстрами, щоб усі військовослужбовці були виключені з обліку. Якщо ви хочете прискорити оновлення інформації щодо себе, будь ласка, зверніться до ТЦК та СП, але це необов'язково», – додають у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів