Поділитись:

Зарплата, пенсія та гектари землі в користуванні: що в декларації Голобського голови Гарбарука

Четвер, 23 травня 2024, 17:00
Зарплата, пенсія та гектари землі в користуванні: що в декларації Голобського голови Гарбарука

Голова Голобської громади, що у Ковельському районі, Сергій Гарбарук серед доходів у 2023 році мав лише зарплату та пенсію.

Відповідний документ з'явився в Єдиному державному реєстрі декларацій 22 березня.

Очільник Голоб вказав у декларації також свою дружину Валентину.

Минулого року керівнику Голобської селищної ради нарахували 472 379 гривень заробітної плати. В середньому за один місяць роботи пану Сергію нараховували трохи більше як 39 тисяч гривень. Зауважимо, що у цю суму також входять і премії, й інші надбавки до посадового окладу.

Крім того, він отримав 43783 гривні пенсії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять ділянок та будинок – дружині: що у декларації голови Турійської громади Олексія Безсмертного

Його дружина Валентина, працюючи у гуманітарному відділі виконавчого комітету Голобської громади, заробила 257561 гривню зарплати.

Із 2019 року Сергій Гарбарук має житловий будинок у селищі Голоби площею 102,9 «квадрати». У 2012 році посадовець став власником двох земельних ділянок в Голобах, площею 1500 та 92 квадратних метри.

У спільній частковій власності пан Сергій має також третину житлового будинку в селі Дарівка загальною площею 86,9 квадратних метри. Решта належить громадянину Ростиславу Федоруку.

Крім того, голова Голобської громади має у користуванні чотири земельних ділянки у селі Дарівка (площа ділянок – 2500 кв. м та 2800 кв. м) та в Голобах (площа цих ділянок – 1100 кв. м та 3000 кв. м). Власником землі є Голобська селищна рада. 

Жодних заощаджень і транспортних засобів Гарбаруки не задекларували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів