Поділитись:

П'ять ділянок та будинок – дружині: що у декларації голови Турійської громади Олексія Безсмертного

Середа, 22 травня 2024, 16:55
П'ять ділянок та будинок – дружині: що у декларації голови Турійської громади Олексія Безсмертного

Голова Турійської громади, що у Ковельському районі, Олексій Безсмертний серед доходів у 2023 році мав лише зарплату та пенсію. На дружині зареєстровані аж п’ять земельних та житловий будинок.

Відповідний документ з'явився в Єдиному державному реєстрі декларацій 29 березня. 

Минулого року очільнику Турійської селищної ради нарахували 766 835 гривень заробітної плати. В середньому за один місяць роботи пан Олексій отримував по майже 64 тисячі гривень. Зауважимо, що у цю суму також входять і премії, й інші надбавки до посадового окладу.

Також Безсмертний отримував пенсію – 60 842 гривні за рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйон зарплати, хата, земля та автівка дружини: що у декларації міського голови Любомля

Дружина Тамара Безсмертна, працюючи у відділі освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради, отримала 125068 гривень зарплати та 90134 гривні пенсії. Жінка також мала дохід від надання майна в оренду від сільськогосподарського виробничого кооперативу «Батьківщина». Щоправда, якого майна та суму доходу, декларант не вказав.

Жодних заощаджень подружжя Безсмертних не задекларувало.

Дружина голови Турійської громади володіє також трьома земельними ділянками у селі Соловичі. Площі цих ділянок – 1200, 2069 та 1500 квадратних метрів. Крім того, у селі Соловичі пані Тамара має і житловий будинок, площею 41,7 «квадрати». У селі Чорніїв Ковельського району Тамара Безсмертна є власницею двох земельних ділянок, площами 5776 та 23703 квадратних метри.

Транспортних засобів Олексій Безсмертний не декларує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів