Поділитись:

Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року

Неділя, 19 травня 2024, 05:27
Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року

У Великій Британії оголосили фіналістів міжнародного конкурсу найсмішніших фотографій домашніх тварин – Comedy Pet Photo Award.

Про це пише УНІАН

Щороку власники домашніх тварин з усього світу змагаються, хто зробить найдурніше фото своїх пухнастих друзів. Остаточного переможця мають оголосити 6 червня. А тим часом можна помилуватися тими, хто пройшов до фіналу.

Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року Найсмішніші фото домашніх тварин з усього світу: фіналісти 2024 року 

Comedy Pet Photo Award: що це за нагорода

Міжнародний фотоконкурс Comedy Pet Photo Award присвячений комічним та веселим фотографіям домашніх тварин. Конкурс був створений для того, щоб відзначати смішні та зворушливі моменти, пов'язані з домашніми улюбленцями, і привертати увагу до їхньої важливої ролі в нашому житті.

Учасники можуть подавати фотографії в різних категоріях, таких як найсмішніші собаки, коти, інші домашні тварини. Учасники можуть виграти грошові призи та інші нагороди. Головний приз зазвичай включає значну грошову винагороду і титул переможця Comedy Pet Photo Award.

Фотографії оцінюються журі, яке складається з професійних фотографів, коміків та людей, залучених до роботи з тваринами.

Конкурс отримав широку популярність і привертає участь фотографів та любителів тварин з усього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів