Поділитись:

Переможець від Швейцарії Nemo зламав кришталевий кубок «Євробачення» (відео)

Неділя, 12 травня 2024, 02:14
Переможець від Швейцарії Nemo зламав кришталевий кубок «Євробачення» (відео)

Переможець від Швейцарії Nemo випадково зламав кришталевий кубок «Євробачення» прямо на сцені.

Відео інциденту розлетілося мережею. 

Після свого завершального виступу Nemo, перебувавши від щастя на колінах, хотів поставити мікрофон на сцену. Та схоже, не розрахував сили. 

«Унікальний витвір мистецтва ручної роботи у формі класичного мікрофона виготовлено з міцного прозорого скла з піскоструминним обробленням і розписом»: так описують на офіційному сайті «Євробачення» мікрофон.

Нагадаємо: переможцями «Євробачення-2024» стали представники зі Швейцарії Nemo з піснею «The Code». Швейцарія отримала 591 бал: 365 – від журі та 226 – від глядачів.

Переможець від Швейцарії Nemo зламав кришталевий кубок «Євробачення» (відео)

Як пише Радіо Люкс, конкурсна пісня The Code була написана Бенджаміном Аласу, Лассе Мідціаном Німанном, Ліндою Дейл і Немо Меттлером. Немо не робив секрету із сенсу треку і прямо розповіли, що співають про себе. The Code детально описує усвідомлення Немо небінарної ідентичності. Співак заявили, що це дало їм свободу і що завдяки участі у Євробаченні зможуть «відстоювати всю ЛГБТКІА+ спільноту». За словами Немо, коли не «відчував себе ні чоловіком, ні жінкою… довелося зламати кілька кодів». У своїй музиці Nemo торкаються таких тем, як гендерна ідентичність, психічне здоров'я та пошук свого місця в цьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів