Поділитись:

Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)

П'ятниця, 10 травня 2024, 23:39
Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)

Показали неймовірні локації довкола Жидичинського монастиря на Волині. Цього разу зачарували пейзажами Петро-Павлівського скиту, який розміщений у селі Липляни, що за 3 кілометри від Жидичина.

Відповідні фото опублікували на фейсбук-сторінці Центру туристичної інформації та паломництва «Жидичин Центр».

«Маленький рай – Петро-Павлівський скит. Продовжуємо знайомити Вас з неймовірними локаціями довкола Жидичинського монастиря. Одна з них жіночий скит у с. Липляни. Тиша, краса, молитовність.. Завітайте..матінки будуть Вам щиро раді», – зазначено у повідомленні.

Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)Тиша, краса та молитовність: показали красу «маленького раю» на Волині (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів