Поділитись:

«Партія «За Майбутнє» здулась», – депутат райради про позачергову сесію

Четвер, 09 травня 2024, 19:41
«Партія «За Майбутнє» здулась», – депутат райради про позачергову сесію

Політична партія «За майбутнє» більше не має довіри через постійні скандали, зловживання та корупцію.

Про це на своїй фейсбук-сторінці написав депутат райради, голова фракції «Громадянський рух «Свідомі» Євгеній Мікоян.

До слова, у Луцькій районній раді на позачерговій сесії обрали нового голову. Нею стала Тетяна Павлова-Багрійчук, яка до того працювала на посаді заступника керівника виконавчого апарату Луцької райради і була головою фракції «Батьківщина».

Євгеній МікоянЄвгеній Мікоян

«Мені видається дуже показовою сьогоднішня сесія Луцької районної ради. Перший голова структури від цієї партії – втік в Канаду. Другий – знятий судом через незаконне обрання. Я думаю всі прекрасно розуміли й розуміють, що довіри немає – тому і не було кандидата від «За Майбутнє» (на секундочку, найбільша фракція у раді). Адже результат роботи завжди один: корупція, скандали, зловживання, і, в такому випадку, тривале блокування роботи Луцької районної ради», – йдеться в повідомленні депутата.

«Партія «За Майбутнє» здулась», – депутат райради про позачергову сесію

Нагадаємо, що попередній очільник Луцької районної ради Олександр Омельчук втік за кордон, заявивши про політичний тиск. До слова, Олександр Омельчук теж був представником політичної сили «За майбутнє».

Зокрема Євгеній Мікояну своєму дописі висловив сподівання, що з новою очільницею робочі процеси у районній раді відбуватимуться у звичному режимі.

«Я сподіваюсь, що з новою очільницею, від зараз і надалі робота районної ради буде відбуватись у звичному режимі. А політична партія «За Майбутнє» та її лідери зникнуть з політики, як явище», – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів