Поділитись:

Не допустять до тестування: УЦОЯО звернувся до учасників мультитесту

П'ятниця, 10 травня 2024, 06:42
Не допустять до тестування: УЦОЯО звернувся до учасників мультитесту

З 8 травня понад 287 тисяч зареєстрованих учасників основної сесії НМТ може завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення. У ньому вказані: адреса тимчасового екзаменаційного центру, дата тестування та час його початку. 

Про це пише 24 канал.

Початок мультитесту для учасників, які його складатимуть в Україні, вказали за київським часом. А для учасників, які проходитимуть НМТ за кордоном, – за місцевим часом населеного пункту, у якому розташований тимчасовий екзаменаційний центр.

В Українському центрі оцінювання якості освіти радять заздалегідь спланувати свій графік на визначений у запрошенні день тестування. Також учасникам тестування краще завчасно прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення вас не допустять до тимчасового екзаменаційного центру.

«Додатково застерігаємо від поширення інформації про місце проведення НМТ, а також передавання своїх персональних даних стороннім особам, зокрема в будь-яких телеграм-каналах, які обіцяють буцімто оперативне інформування щодо вступних іспитів», – наголосили в УЦОЯО.

Усю актуальну інформацію щодо НМТ розмістили у захищених персональних кабінетах учасників, на вебсайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, а також на наших офіційних сторінках у соцмережах.

В УЦОЯО перепрошують за незручності та радять у такому разі спробувати увійти до свого кабінету пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів