Поділитись:

Лев – бікіні-стрінги, Стрілець – з шортами: найкращий купальник для кожного знака Зодіаку

Неділя, 05 травня 2024, 02:59
Лев – бікіні-стрінги, Стрілець – з шортами: найкращий купальник для кожного знака Зодіаку

Астрологи «підібрали» найбільш підходящі купальники для представників кожного знака Зодіаку

Про це пише УНІАН з посиланням на bestlifeonline.com. 

Овен – суцільний

Овни – дуже енергійні й активні люди. Астролог Ракель Родрігес рекомендує представникам цього знака віддавати перевагу спортивним суцільним купальникам, оскільки вони практичні і підходять для будь-яких авантюр.

Тілець – ретро-купальник

Астрологиня Белла Нгуєн зазначила, що Тільці приділяють велику увагу комфорту і якості, коли йдеться про одяг, тому стиль купального костюма, що витримав випробування часом, ідеально підходить для них.

Близнюки – монокіні

Близнюки люблять експериментувати зі своїм стилем, розповіла говорить Родрігес. Але, за її словами, вони також вважаються найбільш нерішучими в Зодіаку. Таким чином, монокіні допоможуть Близнюкам уникнути необхідності вибрати між суцільним купальником і бікіні.

Рак – зі спідницею

Раки цінують свої турботливі та жіночні якості, зазначила астрологиня Родрігес. Саме тому вона рекомендує представникам цього сентиментального та емоційного знака обирати купальники зі спідницями.

Лев – бікіні-стрінги

Леви не стримуються в жодному аспекті життя, і коли настає час одягнути купальник, вони більш ніж готові продемонструвати себе у всій красі. І їм безумовно сподобаються увага і компліменти, які будуть забезпечені з бікіні-стрінгами, впевнена астролог Нгуєн.

Діва – танкіні

Танкіні – це купальник, що поєднує в собі топ на бретелях і низ бікіні. На думку астрологів, це «розумний і універсальний вибір» для перфекціоніста Зодіаку Діви. Представники цього знака практичні і прискіпливі, їм подобається, щоб все було в порядку і під контролем, заявила Белла Нгуєн.

Терези – з одним закритим плечем

Милі Терези, керовані Венерою, планетою романтики, тягнуться до всього красивого і стильного. Саме тому астрологиня Нгуєн думає, що такий варіант купальника їм обов'язково сподобається.

Скорпіон – з рукавами

Таємничого Скорпіона буває важко розгадати, і саме цьому вони й надають перевагу. За словами астрологів, їм подобається зберігати секрети та інтригувати. Тому їхній варіант купальника – з довгими рукавами, це дивовижний і сміливий вибір, який приховує більше, ніж показує

Стрілець – з шортами

Цей заповзятливий знак не хоче довго залишатися на місці, і купальник з шортами - повсякденний і зручний для них вибір, який дасть змогу Стрільцям вільно пересуватися та отримувати задоволення від будь-якої діяльності, вважають астрологи.

Козеріг – бікіні з високою талією

Якщо вам вдасться відволікти Козерога від офісу на час, достатній для того, щоб насолодитися сонячним літнім днем, ви можете бути впевнені, що знайдете їх у бікіні з високою талією. За словами астрологів, коли у них є час для відпочинку, Козероги хочуть почуватися якнайкраще, і цей стиль купальника додасть їм фірмової впевненості.

Водолій – суцільний купальник з ремінцями

Водолії – милі диваки. Цей знак вважаються найбільш ексцентричним і волелюбним. Водоліїв не хвилює, що модно цього сезону. Вони більше стурбовані визнанням своєї індивідуальності. Однак, як зазначають астрологи, Водолії також заповзятливі та спортивні, тому такий купальник їм точно підійде.

Риби – з рюшами

Риби відраховують дні до відкриття пляжу, тому, коли їхні пальці ніг уперше торкаються піску, вони хочуть, щоб їхнє вбрання відображало чисту радість, яку вони відчувають. Саме тому Рибам обов'язково сподобається веселий купальник із рюшами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів