Поділитись:

Діва – перли, Водолій – браслет: найкращі прикраси для кожного знака Зодіаку

П'ятниця, 26 квітня 2024, 02:41
Діва – перли, Водолій – браслет: найкращі прикраси для кожного знака Зодіаку

Астрологи розповіли, які прикраси слід носити залежно від вашого знака Зодіаку.

Про це пише УНІАН з посиланням на Best Life. 

Овен – модний фітнес-трекер

Овен – один із найамбітніших знаків Зодіаку. Вони впевнено прагнуть до досягнення цілей. І тому вам, Овни, потрібна прикраса, яка матиме і професійний вигляд, і при цьому вписуватиметься у ваше зайняте життя після роботи. Астрологи рекомендують Овнам вибирати модний фітнес-трекер.

Тілець – кришталеве кольє

Тілець – чуттєвий і приземлений знак. Вам необхідні прикраси, які посилюють цю вашу енергію. І, враховуючи, що Тільці повільніше за всіх у Зодіаку змінюють свої смаки, їхні прикраси мають бути своєрідною інвестицією. Тому, за словами астрологів, представникам цього знака буде доречно вибрати для себе витончене кришталеве кольє.

Близнюки – вінтажна брошка

Близнюки – волелюбні екстраверти Зодіаку. Вам подобається справляти фурор своїм виходом. Тому не дивно, що ви віддаєте перевагу ретельно підібраним вінтажним речам. І ви не помилитеся, вибравши сміливу вінтажну брошку як прикрасу, впевнені астрологи.

Рак – кільце настрою

Рак – знак, яким керує Місяць, планета, що відповідає за наші емоції та інтуїцію. Раки налаштовані на свої власні почуття, а також на почуття інших. Вони схильні поглинати багато зовнішньої енергії, тому для них немає кращої прикраси, ніж кільце настрою.

Лев – ефектне кольє

Керований Сонцем, планетою життєвої сили і молодості, Леви люблять дивувати і потребують прикраси, яка відповідала б їхній екстравертній особистості. Ви любите компліменти більше, ніж саме життя, і ніщо так не привертає увагу, як ефектне кольє. Проявіть творчий підхід до кольорів, намистин і навіть спробуйте змішати кілька різних намист разом.

Діва – класичні перли

Діви уважні до деталей, і їхнє почуття стилю не є винятком. Ви ретельно стежите за своїм гардеробом, і, якщо ви шукаєте непідвладну часу прикрасу, ви не помилитеся, вибравши класичний набір перлів.

Терези – старовинний медальйон

Для цього знака моди, керованого Венерою, краса і стиль мають велике значення. Будь-які прикраси, що підкреслюють ваш витончений смак, просто необхідні. Будучи природним романтиком знака Зодіаку, ви є особливим любителем унікальних, сентиментальних речей

Скорпіон – пірсинг

Скорпіони навряд чи будуть експериментувати з тенденціями. Вами керують планета пристрасті Марс і планета трансформації Плутон. Вони буквально змушують Скорпіонів висловлювати свою індивідуальність відповідним чином. Пірсинг - це явно те, що допоможе їм виділитися.

Стрілець – намисто на талії

Стрілець, як знак, який завжди в русі, тримається подалі від прикрас, що заважають його насиченому способу життя. Як і ваші особисті стосунки, прикраси не повинні змушувати вас почуватися загрузлими в трясовині. Намисто на талії - ідеальний аксесуар для подорожей, і за необхідності його легко заховати під одягом.

Козеріг – класичний золотий ланцюжок

У Козерогів зазвичай немає часу на метушню і скриньки для коштовностей. Ви дуже дбаєте про свій статус і вважаєте за краще мати кілька інвестицій відразу. І класичний золотий ланцюжок - це вишукана прикраса, яка прослужить десятиліття. Його можна носити де завгодно і з чим завгодно, що робить його ідеальним аксесуаром для найпрацьовитішого знака Зодіаку.

Водолій – браслет

Водолій – любитель всього незвичайного і несподіваного. Ви схильні носити аксесуари, які підкреслюють вашу яскраву індивідуальність або розповідають історії з ваших численних подорожей. Чарівний браслет цілком здатний на все це.

Риби – браслет із переробленого океанського пластику

Риби люблять проявляти свої творчі та духовні сторони і розуміють важливість дотримання своїх цінностей. Вони – мрійники, люди з великою надією на майбутнє, що дуже легко продемонструвати світу за допомогою браслета, зробленого з переробленого океанського пластику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів