Замикання електромережі: у Ковелі вночі горів будинок (фото)

Субота, 20 квітня 2024, 08:55

Минулої доби на Волині трапилася 5 пожеж, з них 4 – у Ковельському районі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області

У п'ятницю, 19 квітня, о 17:12 у Ковелі рятувальники ліквідували пожежу у квартирі 5-поверхівки на вулиці Івана Ющука. Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Одночасно ковельські рятувальники працювали на вул. Володимирській – о 17:00 надійшло повідомлення про пожежу в тимчасовій металевій господарській споруді. Горіння, що охопило пластиковий контейнер, електронасос та акумулятор, ліквідували о 17:23.

Імовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електронасоса.

О 16:32 на лінію «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави за межами села Прохід на Ратнівщині. Горіння на площі 0,15 га приборкали рятувальники місцевої пожежної охорони с. Гірники.

Як з'ясувалося, що місцевий 29-річний житель випалював суху рослинність на цій ділянці. На чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Близько опівночі ще одна пожежа трапилася у житловому будинку на вулиці Миколайчука у Ковелі. Повідомлення про пожежу надійшло о 00:06 год 20 квітня. Горіння, що охопило покрівлю, перекриття та поширилося всередину будинку, ліквідували рятувальники 4 ДПРЧ м. Ковеля о 00:43.

Потерпілих немає. Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: