Поділитись:

На Волині на місці пожежі виявили труп

П'ятниця, 19 квітня 2024, 14:43
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Минулої доби у Волинській області виникло чотири пожежі, на місці однієї з них виявили тіло 60-річного чоловіка.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 18 квітня, о 7:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що в селі Бродятине Самарівської громади Ковельського району трапилася пожежа у господарській будівлі. Для гасіння пожежі пожежно-рятувальні підрозділи Волинського гарнізону не залучались. На місці події виявили тіло чоловіка 1964 року народження. Причина події – встановлюється.

Надзвичайники 14-ї ДПРЧ селище Ратне з працівниками місцевої пожежної охорони села Гірники приборкали займання господарської споруди в селі Броди Ратнівської громади. Імовірна причина пожежі – пустощі дітей власника з вогнем.

Рятувальники 1-ї ДПРЧ з обласного центру ліквідували пожежу гаража у Луцьку на вулиці Рівненська. Причина події встановлюється.

Того ж дня о 19:30 у селі Колодяжне Ковельського району виникла пожежа в літній кухні. Ліквідували загоряння рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля спільно з працівниками МПО села Любитів. Імовірна причина займання – недолік конструкції димаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів